Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga, regn, men utan...

Det kan ge oss vatten, det kan ge oss skugga...
Ständigt hörs folk om dess läge tugga...
Inte här! Inte där! Men vi vet ju om
deras fördelar, varför vara så njugga...

Det kunde lägga av sitt flyt
slippa denna ständiga dispyt
ta sig till ett annat ställe
där det möts av ett
mycket bättre gemyt...

Där även den allra minsta
molntapp på sin första
ängsliga etapp, tas emot
av en välkommen klapp...











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-07 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt