Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljer

Små, små
klättrar i själens innersta vrå
byter ut
alla negativa tankar
och värmer de mörkaste vrån.

Små, små händelse
kan vända så mycket.

Detaljer
fyllda av energi
ger dagen en ny vändning.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-08-07 23:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så! :)
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson