Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuden du måste va tyst för att höra

Vinden som viskar ditt öra
luften som andas mot din hud.

Träden ler
ber dig att se
och allt
försvinner på ett ögonblick bort.

Ljuden du måste va tyst för att höra,
ögonblicken du måste blunda för att se

ge det en chans
och du får deras svar
på sätt du minst anar
bara du stannar upp ett litet tag.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-07 23:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
I tystnaden finns många nyaser av ljud
2019-08-12

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra :)
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson