Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före har väl bäst före...

Det talas så ofta om, ett liv efter detta...
Allt mer sällan hörs någon berätta om:
"Livet under detta" det vore väl
det rätta, för hur skall nå´n sen
få fram nå´t , när den själv
blivit en: Före detta...









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-08 15:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt