Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla är ensam ingen är ensam


[Bästa vän sökes]



Om jag är så jävla positiv-rolig-trevlig-och-fin
varför sitter jag då ensam i min bostad
varför är mina kalenderluckor tomma
varför står tv:n på som en andra närvaro
varför vaknar jag av tystnaden om natten
varför blir jag aldrig tillfrågad (och
hur gör man för att bli den människan)




Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-08 22:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ensamhet fordrar litet arbete med sig själv.. det är inte ironi/Mvh
2021-04-17

  henke_r
Vilken stark text. Inga metaforiska utsmyckningar, utan bara ren och skär realism. Jag känner så väl igen mig i din text.
2019-08-09

  Elaine.S VIP
Ensamhet är ett sorgligt ord om man inte valt den själv. ” Hur gör man för stt bli den människan” Det där är en stor fråga tillsammans med övriga frågorna. En text som är vardag för många..
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward