Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill älska med dig i natt

Ge dig all sin kärlek
För varför skulle han inte vilja göra det
Är det något fel på dig kanske
Tycker du kanske inte att du är tillräckligt vacker
Låt han få avgöra den saken
För själv så tycker han om dig som du är
Med eller utan spackel
Men låt oss nu inte fördjupa oss i det hela
med allt för mycket kackel och istället komma
igång med lite pussar och kramar och smek och kel
Låter inte det helt underbart
Så du får säga till om någonting känns konstigt
eller fel
För är det så, får ni väl tillsammans ta och rätta till det
Han tycker ju om dig
Älskar dig
Ja, bara så att du vet
För han vill älska med dig i natt...

Ken Cassel
9/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-09 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel