Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny har blivit biten av henne

på halsen
Vilket nu har gett honom ett sött litet rött sugmärke
till minne
Så han är numera förgiftad av hennes kärlek
En kärlek som numera rinner fritt fram igenom
hans ådror till hennes ära
För nu har hon honom helt i sitt våld och makt
Så nu kan hon göra lite vad hon vill med honom
Vilket hon gör också
Bollar med honom
Utnyttjar honom till max
Både sexuellt och för andra små ärenden
Och sen när hon är klar med honom går han automatiskt
till slakt då hon med djävulen har slagit en liten pakt
För om djävulen får alla hennes viljelösa själar
har han lovat att ge henne ett evigt liv som tack...

Johnny har blivit biten av henne på halsen!

Ken Cassel
9/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-09 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel