Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

 

jag hade tur

 

du hittade mej

 

av en slump 

 

och hörde

 

hur jag uttalade

 

ditt vackra namn

 

du lyssnade




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-23 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik