Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klockren antites, eller oxymoron eller kanske rentav en hyperbol.


Please stay mad


Please stay mad.


That´s the only way.


For you.


To keep your insanity.



Wonder when I will hit the ground?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP