Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon finns därute någonstans

och väntar på mig
Min käresta
Det vet jag
Frågan är bara var
För så jag har sökt och letat efter henne men
kammat noll
Så hon verkar vara som uppslukad av jorden
Och på grund av det kanske jag aldrig kommer att
träffa på henne
Få se henne
Vilket självklart gör mig ledsen
Bara tanken på det
Smått olycklig
Men än så länge ger jag inte upp hoppet om att
finna henne
Kommer väl aldrig ge upp hoppet
För varför skulle jag göra det...?

Hon finns därute någonstans!

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-10 00:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nä...man får aldrig ge upp...en fin, längtansfull dikt...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel