Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittra tårar smakar så salt och sött

Jo, jag vet det för jag fångade upp en av mina egna
alldeles nyss med min långa tunga, då de rann ner
ifrån mina ögon ner på mina kinder utan hinder
Jo, jag lyckades faktiskt att fånga upp en av dem medan
alla de andra av mina bittra tårar föll fritt ner emot
marken av gravitationen
Så nu ligger de alla därnere i en liten pöl
Ja, såhär står jag nu och försöker att bearbeta alla de
kluvna och bittra känslorna som jag har så att jag
åter ska kunna ta mig upp på rätt köl igen
Tycker ju inte om att må dåligt
Tycker inte om att känna mig nere
Nä, det är inget kul

Bittra tårar smakar så salt och sött
Nästan lite skrattretande faktiskt
Som om man har fått en riktig smäll på käften
Jo, det vet jag nu...

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-10 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel