Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tittar in i lejonens ögon

men känner ingen rädsla
Han står bredvid de vilda elefanterna som har must
men känner ingen rädsla
Han leker lite varsamt med alla de giftiga ormarna
men känner ingen rädsla
Han leker med aporna i träden och tillsammans så
skrattar de bara åt varann
Men titta där
Där kommer det visst en annan människa
Nu blev han rädd
För han säger
Kom mina djurvänner så sticker vi och gömmer oss
För människor kan man tyvärr inte lita på
Inte fören man har lärt känna någon riktigt ordentligt
i alla fall
Nä, så det är nog bäst att vi alla håller oss i skymundan
tills den där människan har gått förbi
För annars vet man ju inte hur det kan gå….

Han tittar in i lejonens ögon, men känner ingen rädsla!

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-10 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel