Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kannibaler satt vid läger elden

och käkade, då den ena tillar till den andre
Jag tycker inte om din fru så speciellt mycket

Då svarar den andre
Du kan väl ändå åtminstone äta upp jamsen
Potatisen...

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-10 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel