Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill ju inget annat hellre

än att hon ska bli hans
Att hon är villig att ge honom en liten chans
till lite romans
För är det så är han inte sen med att ta i hennes ena hand
och bjuda upp henne på det stora bordet för lite dans
där hans magiska danssteg försätter de båda två in i trance
Ja, då hon bara är hans och ingen annans
Och säger någon något annnat så är det bara trams
Inget han bryr sig om
För han vill ju inget annat hellre än att hon ska ge honom
en liten chans, att få visa vad han kan, då han tänker
bjuda med henne på en liten resa till paradisets land
där de kan ligga och gosa på en ödevit sandstrand...

Han vill ju inget annat hellre!

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-08-10 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel