Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnlig polis kom ridandes

på sin häst så söt och grann innan hon stoppade en
liten pojke på sin nya lilla röda cykel
Har du fått cykeln av tomten, frågar hon

Ja, det har jag svarar pojken

Ja, då kan du hälsa till tomten att det ska sitta ett lyse på
den där bak och ett lyse där framme
För nu blir det böter

Medan den kvinnliga polisen skriver ut sina böter
frågar pojken henne
Har du fått din häst av tomten

Jo, svarade hon och skrattade tillbaka

Då kan du ju hälsa till tomten att fittan ska sitta där bak
på hästen och inte ovanpå….

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-08-10 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel