Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bellman gick till kyrkan

med sin mamma för det var en unge som skulle
döpas med heligt vatten
Så när Bellman satt där i kyrkans sal tillsammans
med sin mamma började han plötsligt att bli kissnödig
då han frågade sin mamma om han fick gå och kissa
Men mamman sa nej
Nej, inte nu Bellman
Då fick Bellman en snilleblixt
Så han frågade sin mamma lite snällt om han fick titta
under damernas kjolar
Självklart, sa Bellmans mamma eftersom hon inte trodde
på honom
Bellman själv smög sig då sakta ner emot golvet när prästen
plötsligt skriker
Vad ska vi häda han
Då skriker Bellman krypandes på golvet
Ut och komma pissa sedan...

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-10 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel