Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte umgås med dig

när bara du vill
När det bara passar dig
För det är inte sjyst mot mig då jag tycker så mycket
om dig och vill att du ska bli till min tjej
Men då du istället bara får mig att känna mig utnyttjad
till den milda grad
Som om du leker med mig och mina känslor för dig
Vilket inte är okej
Gör mig inte det minsta glad
För jag vill ju kunna finnas till där för dig, natt som dag
Så de gånger du säger att du vill vara helt ensam ska jag
bara anpassa mig
Vilket inte känns något bra

Jag kan inte umgås med dig när bara du vill
Tyvärr, så är det så jag känner när jag tycker att du
kör med en riktigt dålig stil...

Ken Cassel
10/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-08-10 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel