Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt, öar

Horisonten driver ur sikte
i dimman, öde himlakroppar
reser sig som öar i tomrummet
vi rör oss genom de yttre platserna
där kvällarna vallar de sina
och solen är en kopparödla
ringlad om din hals
en handfull ljunghonung, mörkgul och slirig
mellan fingrarnas sökande hud
klipporna sover
ännu varma under våra fötter




Fri vers av Grävling
Läst 136 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-11 11:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vemodigt vacker sommarbild. Ditt språk ger ständig glädje!
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling