Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kan hänga i en hissvajer

En hissvajer brast

så jag fick en längre tid

svårt att 

ta mig upp och ned

genom livet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-11 15:54



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra liknelse!
2019-08-11

    Sefarge VIP
Så mycket man
Inser att man
Mister. När
en simpel
Hissvajer
brister!
;)
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP