Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur längesen var det

som du fick känna på lite närhet och ömhet
Lite kärlek ifrån någon som du tycker om
och bryr dig om
En god vän
En bästa kompis
En som du mer än gärna lovordar och sjunger om
En som du mer än gärna vill ha med i din sång

Hur längesen var det som du fick känna på
lite pussar och kramar
Lite pussar och kramar ifrån någon som du tycker om
och bryr dig om
En som dig behagar
En bästa vän
För hur längesen var det nu som ni två hade det
både trevligt och kul
Skrattade tillsammans i samförstånd
För hur längesen var det nu...?!

Ken Cassel
12/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-12 11:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket längtan i dina ord...så mjukt och fint...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel