Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när utmattningen talar om att den inte försvunnit


En trötthet som inte går vila bort

Huvudet snurrar
plötsligt
slutar fungerar
och känns som en enda sörja.

Allt går i ett
kroppen rör sig i slowmotion
och känns som hjärtat
i ena minuten
ska hoppa ur
i andra som det inte fungerar.

En trötthet som inte går vila bort
och blir ett dagligt problem att hantera.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-08-12 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Befinner mig i samma situation, om det nu kan vara till någon tröst.
2019-08-12

  Maj-Lis VIP
Svårt detta
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson