Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saker du bär på som andra lagt på dig kan du hälla ut


Ge tillbaka det som hindrar tillväxt


Lägg inte på mig din
skuld.

Betala av den så minskar
bördan.

Var och en har ansvar för
sina tankar och handlingar.

Skala bort det som förfalskar.

Var vacker och bejaka din
själ och visa den du är utan
skyddsutrustning och andras
förväntningar.





Fri vers av WyS VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-13 18:29



Bookmark and Share


  Spik
Jaaaaa !!!!!!
2019-08-14

  danne //
Ser det mer som vassa stenar som blir med tiden släta och lena där i ryggsäcken,där allt samlas i, men en härlig känsla vore det att bara släppa ut dem. Men något försvinner bort ur ens själ då, finns det anledning att väcka sig själv denna oro, så flöt min tanke in ur din text Wys.
`den är grymt bra att fundera på´

2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP