Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synlig skillnad

Allt är ett spel
hjälpen för det synliga
hånet mot det dolda.

Samma men inte samma
en enkel fasad
hjälpen för vad du ser
dömande blickar när du inte ser.

Synlig skillnad
ytan har makt
det vi inter ser
bryr vi oss heller inte om
fast det gör större skillnad
och det blir vårt fall.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-13 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där :) kram
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson