Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han försöker att dölja sina känslor för henne

men lyckas tydligen inte så bra
För så fort hon ropar hans namn så kommer han på stört
leendes glad
Och trots att han försöker att se hård och bestämd ut
så får hon alltid honom att smälta som den
sötaste choklad
För genast känner hon av vibrationerna av en flört
Ja, så hon har nog förstått vid det här laget att det är
henne som han vill ha
Ja, så hon har nog förstått vid det här laget att han har
ett gott öga till henne
Ja, så hon har nog förstått vid det här laget att han
mer än gärna vill att hon ska bli till hans tjej
Ja, så hon har nog förstått att han älskar henne
Så lite smickrad måste hon nog ändå vara
Frågan är bara om eller när hon tänker besvara alla
hans känslor
För till dess kommer han att fortsätta att försöka
hålla färgen ända tills han blir på det klara
Allt för att slippa utsätta sig själv för fara
Bli sårad...

Han försöker att dölja sina känslor för henne!

Ken Cassel
14/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel