Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med gröna kattögon som en märklig rubin


Koh-i-noor Diamanten



Jag fann henne i Golkondagruvorna.


När hennes ögon dödade mig.


Fullständigt.


Kärlek vid första ögonkastet.


Den alla snackar om.


Det var då jag blev förlorad.


I Diamanten.


Har inget försvar där.


Inga trupper.


Tuff är jag.


Men mot diamanten har jag inget försvar.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2019-08-14 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP