Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända sedan han var en liten pojke

har han dragits till de söta flickorna
Men på den tiden hade han ingen större chans på dem
eftersom han hela tiden hade en massor av
skräp i fickorna
Skräp som gjorde att han inte såg riktigt klok ut
För i fickorna hade han då alla möjliga slags bra att ha
saker som till exempel rep som kunde komma väl
till pass utifall han skulle behöva klättra upp
för något träd
Men så var ju också hela livet då, som en enda stor lek

Det var först i sjätteklass som han förstod att han
behövde snygga till sig lite för att ha en chans på flickorna
Så han började att kamma till sig lite hemma framför
spegeln sin
Satte på sig ett par rena byxor och så
Och tro det eller ej
Snart hade han fått chansen på en söt liten flicka i skolan
Han kommer ihåg att han var så kär för det pirrade
i hela kroppen när han fick hålla i hennes hand
För där satt de två helt ensamma utan mamma och pappa
på biografen och hånglade medan de tittade på Tarzan
En matiné
Ja, han kommer ihåg att han kände sig upprymd som få
Så, så kan det gå...

Ända sedan han var en liten pojke!

Ken Cassel
14/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel