Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta galoppen!

Härligt om orden de klingar
och sedan slår till, in!
Ej bara på pappret gör ringar
utan når till vårt sin...
Orden kan stråla och locka
i rader de oss ju når
ibland svåra helt barocka
enkla jag föreslår!

Så att man snabbt då begriper
vad saken handlar om
slippa förklaring principer
ord når oss, där de kom!
Förenklar livet för alla
något att önska sig då
det som har lästs, hörts, ska skalla
rakt in i oss, så!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-14 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt