Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inom stängsel


Fängsel


Ett liv inom stängsel
med alls ingen trängsel

för björken är det dock
ett fängsel

Din dag blir så mörk
och känslan ej hörk

i händelse du är en björk

Med blad stam och näver
sin frihet den kräver

men inte alls den sig förhäver

En björk är som vi
den vill vara fri

så stängsel ska vi låta bli











Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 22:57



Bookmark and Share


  ULJO
Släpp fångarna fria.
2019-08-18

  Ezmeralda VIP
Bra text säger en hel del om frihet!
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP