Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra vidare

Ett bra sätt att bli olycklig på

är att sitta och analysera

allt som hänt dig

i stort som i smått




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 08:48



Bookmark and Share


  Imzon
Så sant!
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP