Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriveriet brutit ut...

Plocka ihop de där orden
som slängts undan och samlat damm!
De har kvar sin röst ännu
bara att ta fram dem nu...
När bäst ord sen hittas då
som 17 sen orda på
det gäller ju ett: Dem dela!
Direkt ut med det hela!

Skriveriet har brutit ut
och det sveper över stan
skriveriet tar aldrig slut!
Det drar fram som en orkan!
Orden spela, full insats
sjung ut allt, om det behövs
skriveriet har kommit loss...
ORDEN KAN HA TÄNT NÅ´T BLOSS...











Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-16 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt