Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rockstjärnan

Kalle håller på att ladda sitt batteri med förnybar energi
att redan ikväll kunna släppa fri
när han går upp på scenen för att sjunga sin så vackra
och förtjusande melodi
En fin melodi full med ljuvliga klanger av alla de slag
Toner som kan få vem som helst att skina upp strålande
glad och bara va
Att bara hänga med i svängarna med höfterna går också bra..

Kalle håller på och ladda sitt batteri med förnybar energi
att redan ikväll kunna släppa fri...

Ken Cassel
16/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel