Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står här och väntar

Ser fram emot och längtar
Hoppas att hon kommer snart för då lär det
på mig bli fart
Vill ju bara få krama om henne lite granna
Pussa på henne
Älska med henne
Få ta henne i min så stora famn
Visa henne hur mycket som jag tycker om henne
Vilket jag alltid gör
Och det lär jag väl göra ända tills den dagen
jag faller ihop och dör
För vad skulle jag ta mig till utan henne
Ja, jag bara frågar mig
Så här står jag och väntar på min tjej som en riktig Svenne
Längtandes...

Ken Cassel
16/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel