Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag ville

var ju att vi två skulle ha det lite kul tillsammans
Dricka en öl eller två för att sedan bara dansa fram
på gatan som om vi två ägde hela världen
Bara snurra runt varandra medan vi tittar på varann
samtidigt som vi båda skrattar lite granna
Samtidigt som vi båda bara ler emot varann

Det enda som jag ville var ju att få umgås med dig
Få lite kvalitets tid tillsammans med dig
Jo, jag är ju en kille och du är ju en tjej
Ja, jag tycker om dig
Så snälla du
Varför kan du inte bara slappna av lite granna
och hänga med mig och tycka att allting är helt okej
För vad har du att förlora, egentligen
Ja, jag bara frågar mig?

Det enda som jag ville!

Ken Cassel
17/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel