Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är synd

att du ska vara så himla otroligt vacker och sexig
att killarna är rädda för dig
Rädda för din skönhet
Då killarna vet om hur svårt det är att få behålla dig
och då killarna inte gärna vill bli sårade
Så kan du inte bara försöka göra dig lite fulare
är du snäll
Här, sätt på dig de här fula glasögonen så får vi se?!

Det är synd!

Ken Cassel
17/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel