Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ödmjukhet hoppas jag

att du vill följa med mig nu till världens ände
där det är du och jag som får vara helt ifred
Vara tillsammans för varje sekund som går där det
är du och jag som helar varandras sår
om vi nu får några sådana
För det sista jag vill är ju att du går, då jag med all
säkerhet kommer att släppa på både en och annan
liten tår..

Med ödmjukhet hoppas jag!

Ken Cassel
17/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel