Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har bara dig själv att skylla på

För om du skyller på att det är mitt fel att du inte
har träffat på dina barn på sistone då du har
umgåts med mig, så tänker jag gå
För alla gör vi våra egna små val vad det än gäller
Och jag har aldrig nekat dig att få träffa på eller
umgås med dina barn
Snarare tvärtom då jag har uppmanat dig att göra så
Vilket jag vill att du ska förstå
Så nu när du försöker förebrå mig är du inte riktigt
rättvis ändå...

Du har bara dig själv att skylla på!

Ken Cassel
17/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel