Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket snack på dajting sidorna

Men så lite verkstad då knappt någon får komma till skott
Får chansen att träffa på någon likasinnad
För man blir bara bortkollrad till flera dejtingsidor hela tiden
Och det finns gott om dem tydligen
Har blommat upp som svampar ur jorden
Är ute efter killarnas pengar, antar jag
Vill mjölka dem så mycket som möjligt
Frågan är nu om det gör någon skillnad att få träffa på
någon på nätet eller om allt bara är en bluff
kort och gott?!
För är det så är ju det hela bara löjligt...

Så mycket snack på dejting sidorna!

Ken Cassel
17/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 21:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Knske någon kille vill komma åt tjejernas pengar också?
Bland annat.
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel