Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle inte vilja vara i dina kläder

om du låg fastspänd helt naken på en brits och
någon piskade din stjärt med en piska gjord av läder
För det lär väl göra ont värre, antar jag
Eller så kanske du tycker att det är ett njutbart
medel att ta till så länge någon piskar dig med
både klass och stil
Inte allt för hårt så att du faller ut i gråt
Bara retas lite med dig, med ett stort smil utan
några som helst förlåt
För det är ju i denna fastbundna spännande situation
som gör dig så himla kåt
Och åt det kan du tyvärr inte göra så mycket åt
För bara tanken på att få bli förnedrad gör ju dig
så himla våt...

Jag skulle inte vilja vara i dina kläder!

Ken Cassel
17/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel