Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du märkte det inte ens


Tiden väntar på ingen
Citatet tränger in
Slår rot
Formerar skickligt
En
ångest
Djupare
än djup

Obehag
Stress
Och
Hjälplöshet
Parkerar bryskt
i ditt inre
Utan att fråga
om lov

Liemannen håller hov

Det går fort nu
Minuterna tickar på
Timmarna de slår
Dagar blir till år
Vinter blir till vår

Du, just du,
ingen annan.
Har inte hängt med
Passat på
Tagit vara på det
dyrbaraste du har
Livet självt
Det flimrade förbi
I en millisekund




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-18 08:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Men din text flimrar inte bara förbi så.
Du sätter istället fingret på knappen.

Känns mest angeläget att vara aktiv.
Inte enbart för att få tiden
att röra sig.
Utan att göra nåt som berikar.
Behöver inte uppnå nåt som andra
ser som utveckling eller uppryckning.
Och liemannen har kanske bytt kön
eller bytt köbricka.




2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP