Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel Trettifyran


Och Bosse och jag...

Och Bosse och jag...

Denna man har varit våran
uti många herrans år
denna man har varit vår
och det har ju satt goda spår...
Denna man han har hängt med
och han har stått i vått som torrt
än är det ej slut på de´
för aldrig ska han komma bort...

Ja, för här syns hans så glada miner
ja, vi ser hans hjälpsamhet SÅ STOR
han får hela gänget trivas
vi ser honom som VÅR BROR!!
Så jag säger då
när stora skrattet rullar på min kind:
Nu väntas endast bättre tider
nu öppnar Bosseman sitt hjärtats grind












Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-18 13:11



Bookmark and Share


  ULJO
Alla har vi väl en Bosse. Väl värd att hyllas
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt