Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver och ser vad det blir. Ibland blir det en skräcksaga.


Grottväggar

Hinken du just lyft ur brunnen
väller över av vattensvarta skuggor
lukten av blött dun och förfaret hö
deras hjälplösa armar om dina axlar
de andas genom dig
en tunn rännil bakom bröstbenet
oktober flåsar sin andedräkt av löv och ånger
de ofunna barnen sjunger
vi ska alla bli till damm och föda
vi ska alla, vi ska alla
svultna små
över brunnens skrovliga väggar




Fri vers av Grävling
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-18 21:06



Bookmark and Share


  danne //
Grävling du sjunger ut en (V)acker känsla som lever sig in i en..


2019-08-19

    Lena Staaf VIP
Väldigt vackert skapande av ord, uttryck och stämningar.
2019-08-18

    ej medlem längre
Åh, som du skriver! Man blir helt mållös av dina ords magi, hur ditt bildspråk lever, andas och förvandlas.
2019-08-18

  Rafmagn VIP
Så jävla bra! Pardon my French!
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling