Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig givet del av livet!

Riskera mer i mina försök
bör jag göra minsann
även drömma mer
även om andra
tycker att det
inte går an...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-08-19 06:15



Bookmark and Share


  ULJO
Livet består av drömmar. Så fortsätt drömma du. Plötsligt slår de till och blir sanna.
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt