Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renovering och sånt

 

 

raska steg 

genom byggvaruhuset

inre stress

för allt

som ska fixas

"stanna hos mig älskling"

gör att jag står ut

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-19 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik