Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekar

 

 

vi leker en ny lek

älskling säger du 

på alla språk du kan

svaret är en sväng förbi

din magiska utstrålning




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-19 10:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Rader som sticker ut.....
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik