Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer en liten lögn

Vaknar upp mitt i en fantasi som jag själv har släppt fri
i mitt klotformade huvud
En dröm där du är med, babe
Sötnos där
Självklart så är du det
För vi två ligger ju där bredvid varann på en säng
och pussas och kramas för både kung och fosterland
då våra händer och fötter inte kan lämna
den andre ifred
En kärleksfull lek med mycket smek och kel
Ja, vi har det helt underbart skönt och trevligt
Hur fint som helst
Men tyvärr så är allt för bra, för att vara sant
Ingen riktig verklighet
För jag drömmer ju bara ännu en liten lögn bortom
min jobbiga ensamhet i vaket tillstånd
Jo, för jag bor ju helt ensam trots att det bor runt tre
och en halv miljarder tjejer på våran planet
Så har jag verkligen kommit rätt
Är det här verkligen jorden?
Min födelseplanet
Då undrar jag varför det jämt ska det då vara så svårt
att få tag på en vettig kvinna som man kan få
slösa sin kärlek på
Jo, för det har jag så svårt att förstå
För ska det verkligen behöva vara såhär
Är det någon som vet
För jag vet ju att det finns riktigt ensamma kvinnor
därute som håller på och gömmer sig för en
För oss män
Fy skam på er
För ut och hoppa och ta för er av livets goda
För här står det ju en ensam man som bara längtar
efter att det ska få bli vi två som hand i hand
in i framtiden framåt går..

Drömmer en liten lögn!

Ken Cassel
19/8-209




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel