Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket kärlek här

som vi alla kan dela på
Hur mycket kärlek som helst att bry sig om
Och det behöver inte kosta på sig så mycket
För det kan räcka med att man för sin älskade
stämmer upp i en liten vacker sång, för att hon
ska bli glad och lycklig över att det är vi två
som är tillsammans
Där vi båda två är lyckliga och glada som få
Ja, då är det kärlek på högsta nivå
Någonting som man kan dela på
Bry sig om härifrån in i evigheten...

Det finns så mycket kärlek här som vi alla kan dela på!

Ken Cassel
19/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel