Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AllaJävlansStjärnor

Du lovade mig trohet,
inget avsked,
att vi skulle fortsätta uppåt,
aldrig falla ned.
Du lovade mig himmelen
och alla jävlans stjärnor
där uppe med.

Ser himmelen varje dag,
brukar på natten drömma
att du den på stjärnor tömt.
Nej, jag har inte glömt,
den person som fick mig tro,
tro att stjärnor ligger utanför min dörr,
när jag går ut.
Har inte glömt,
vad vi sa om oss förut.
Vi sa förevigt,
oändlighet utan slut.

Himmelen är kvar,
stjärnorna har inte tagits ner,
dem blir bara fler.
Känns som ett skott i hjärtat,
vem är det som skjuter.

Du lovade mig trohet,
inget avsked.
Vi skulle ta oss uppåt,
aldrig falla ned.
Du lovade mig himmelen
och alla jävlans stjärnor
där uppe med.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-19 18:51



Bookmark and Share


  danne //
Vilket arbete ...
Att ge sig i kast där i
drömmen
plocka ner dem..alla.
Inte undra på om hen
är borta å upptagen ...
"bara min lekande tanke som är framme - den gillar å bända å vända på tanken"

Det är en fin dikt om det
som aldrig riktigt
får upphöra inom
oss .....

2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi