Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ger sig

Ger upp
För du har nu lyckats fånga hans hjärta
Du har nu lyckats fylla hans hjärta med en kärleksfull
smärta
Så det är dig som han älskar och håller av
Den som han nu vill ska segla ut med honom på oceanen
Ett helt öppet hav
Ut i stormens öga där ni sen tillsammans utmanar era öden
Där ni blir sammansvetsade
Där ni hjälper varann för att lyckas få eran båt att segla
in till en öde vit strand
En öde vit strand där ni sedan ligger bredvid varann
och kastar lite sand på varann medan solen
varmt skiner på
För där ligger ni båda två i sanden på stranden med glimten
i ögat lyckliga som få...

Han ger sig
Ger upp
För du har nu lyckats fånga hans hjärta...

Ken Cassel
20/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel