Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en chans

Det finns inte en chans att han ger upp kärleken
inom sig
Den kärlek som han ständigt går och bär på
För han behöver den själv för att kunna ge bort den
en vacker eller en regnig dag till någon hjärtevän
Jo, till den dagen då han helt plötsligt har blivit till två
Så därför kan han inte ens sälja den
För det måste vi väl ändå förstå
Han älskar henne så, vart hon nu än är...

Det finns inte en chans!

Ken Cassel
20/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-20 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel