Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du åker iväg med den

och släpper den fri så återvänder den alltid hemåt igen
då den har den värsta kartan inbyggd i sig
Navigerar med den över sjö och strand och över
torra land
En unik egenskap hos denna fågel
Duvan
Nä, inte en chans att den flyger vilse någonstans...

Om du åker iväg med den!

Ken Cassel
20/8 - 2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel